Dohányzás leszokás

Dohányzás leszokás

Az elektromágneses biostimuláció segítségével gyorsan és hatékonyan szabadulhat meg káros szenvedélyétől, a nikotinfüggőségtől! A biorezonancia készülék segítségével a nikotinfüggőség szüntethető meg. Elmúlik a nikotinéhség, nikotin utáni vágy, és nem lesznek nikotin-elvonási tünetek sem. A kezelés hatékonysága 80-85 %-os, de az Ön együttműködésére is szükség van, ez sem varázseszköz!! Általában egy kezelés elég szokott lenni ahhoz, hogy letegyék a cigarettát. Ritkán fordul elő, hogy 2 kezelést vesznek igénybe.


ÚJDONSÁG! AZONNALI  PULZOXIMÉTER - MŰSZERREL TÖRTÉNŐ VÉROXIGÉN MÉRÉS 


A mágnesterápiás program menetében a cél megvalósulásához a dohányzó szervezetének saját rezgéseit valamint az általa szívott cigaretta jeleit használjuk, minden esetben egyedileg, egyénre szabottan. A készülék a szervezet egészséges működésére jellemző rezgéseket felerősítve visszajuttatja a szervezetbe, támogatva, erősítve ezzel a saját megújító, önregenerációs folyamatát. A gép által kódolt dohány információja a készüléken áthaladva, fordított (inverz), tükörkép formában jut vissza a szervezetbe, ahol a hullámtan törvényszerűségének megfelelően a két hullám találkozásakor kioltja egymást, szinte azonnal megszüntetve a nikotin utáni vágyat..

Az eljárás veszélytelen, káros hatásoktól mentes, mivel a szervezetben a terhelő diszharmonikus jelek kioltódnak, a harmonikus rezgések pedig felerősödnek. Eredményessége nem függ a dohányzással töltött évek számától, ugyanolyan hatásos az akár több évtizede fennálló függőség megszüntetésében.

A módszer behozhatatlan előnye, hogy semmilyen kényelmetlenséggel nem jár, nem igényel testen belüli beavatkozást, alkalmazása kellemes körülmények között zajlik.

30 perces eljárás mely jelentősen megkönnyíti a függőség felszámolását.

Ára: 18 000Ft 
Utógondozás kezelés két héten belüli ismétléssel 15000Ft


ÚJDONSÁG: OXIGÉNSZATURÁCIÓS (véroxigén) mérés

Egyes betegségek vagy életmód esetén kevés oxigén juthat el a szervekhez, így akik oxigénhiányban szenvednek, az életfontosságú sejtanyagcsere folyamatok, például az energiatermelés is lecsökken. A szervezet egyre gyakrabban jelez fáradtsággal, energiahiánnyal, légzési nehézséggel, ezért a véroxigén mérés nagy segítséget nyújt az oxigénszállító képesség ellenőrzésére.
Ezt biztosítja a pulzoximéter készülékkel végzett véroxigén mérés. 

A dohányosok csökkent tüdő és légzőszervi működésének köszönhetően az artériás vérben található hemoglobinhoz kötődő oxigén mennyisége jelentősen eltérhet az egészséges tartománytól. 

A 99-95 közötti tartomány egészségesnek mondható, 50-90 közötti pulzus érték mellett
95 -90 közötti tartomány felhívja a figyelmet, hogy a vér oxigén telítettsége csökkent, így érdemes gyakrabban monitorozni, és az életmódon változtatni. 
90 alatti értéknél érdemes az orvossal mielőbb felvenni a kapcsolatot, és lépéseket tenni a szervezet mielőbbi oxigénnel telítődésének javítása érdekében.