Rádiófrekvenciás arckezelés

Rádiófrekvenciás arckezelés -
Professzionális újdonság az elektro kozmetikában


Az eredmény már az első kezelés alkalmával látható, feszesebb arcbőr, rugalmasabb szövetek, kellemes puha tapintás.
A rádiófrekvenciát az arc kötőszöveti területeinek feszesítésére alkalmazzák.
A kezelések során a szöveteket kb. 40 fokra melegítjük, mely eljárás a fibroblaszt működést serkenti, így a szervezet kollagéntermelő folyamatai aktiválódnak, valamint a meglévő rostok rugalmasabbak lesznek.
A hő hatására a sejtek salakanyag-cseréje fokozódik, a szövet tápanyag- és oxigénellátottsága és mikrokeringése azonnal aktiválódik.
Ezáltal a jelentős környezeti ártalmaknak kitett arcbőr (pl.: dohányzás, erős napsugárzás, stb.) is látványosan élettel telibbé, egészségesebbé válik. A kezelés hatására jól láthatóan feszesebb, rugalmasabb lesz a bőr, a ráncok kisimulnak, a laza megereszkedett bőrnek tartása lesz.

A rádiófrekvenciás hullámok nagy előnye, hogy a bőr mélyebben fekvő rétegeit, így az irhát és a bőralját is képesek felmelegíteni és ott kedvező élettani hatásukat kifejteni anélkül, hogy a bőr felszínén a hám túlmelegedne.
Azonnali hatása, hogy a kollagénrostok szerkezet a hő hatására megváltozik, átmérőjük vastagabb lesz, de a hosszuk csökken, tehát a kollagénrostok összehúzódnak.
Hosszútávú hatása: az irhát érő hő stimulálólag hat a fibroblasztokra amelyek a kezelés utáni megújult erővel szintetizálnak új kollagén,-elasztinrostokat, melynek felgyorsult üteme nagyjából 1 hónapig tart.

Kontraindikációk:
nem javasolt: terhesség, pacemaker, bőrrák, vírusos vagy bakteriális fertőzés gyanú esetén, epilepszia, autoimmun betegség, bőrsérülés, keloidos hegek, valamint korábbi herpesszel érintett bőrfelület esetében.


Ez az eljárás alkalmazható a dekoltázs és a nyak bőrének feszesítésére is