Alakformálás interferenciával vagy magnetoelektro-masszázzsal


TARTÓS FOGYÁS: SZENVEDÉS, KOPLALÁS, CSODASZEREK NÉLKÜL

A FOGYÁS TITKA




Ön az egyedi GENETIKAI programjának megfelelően táplálkozik?

· Ha túlsúllyal vagy emésztési problémákkal, esetleg inzulinrezisztenciával  is küzd, akkor nagy valószínűséggel nem.

Kevesen tudják, hogy a plusz kilók lerakódása nem csak ESZTÉTIKAI problémát von maga után. A gond a metabolizmus valamint a hormonháztartás felborulása miatt alakul ki, melyet generál a belső szervek körül lerakódott viszcerális zsír, és a látványosan megnövekedett zsírlerakódás.

A belső szervek körüli zsír lerakódás (zsigeri zsír) folyamatosan gyulladást keltő CRP-t azaz C reaktív fehérjét termeltet a szervezettel, ami krónikus gyulladásos betegségekhez vezet. Ez a gyulladásfaktor rizikót jelent minden olyan szervre nézve mely az anyagcsere szabályozásában vesz részt.

· a hasnyálmirigy ingadozó inzulinszintet produkál (időszakos falánkság,édesség utáni vágy)

· a bélrendszer elnyákosodik, elégtelenné válik a vitaminok ásványi anyagok felszívódása, megváltozik a bélflóra összetétele. Ez puffadáshoz, a bélimmunitás romlásához vezet.

· máj és epeműködésben zavar támad, a keletkező méreg anyagok mérgező toxinokat termelnek, csökkent enzim működés végett elégtelenné válik a táplálék hasznosulása

· a gyomor állandó irritációja fokozott gyulladással jár, nem tud megemésztődni az étel.


Amennyiben elhatározta, hogy szeretne egészségesebben élni és lefogyni, az elhatározást tett kövesse:

Első lépésként tanácsos tisztába kerülni, melyek azok az ételek, melyeket az ÖN szervezete nem tud hasznosítani. Mivel sem közömbösíteni sem elhasználni nem képes, ezért a szervek körül és testzsírként fogja tárolni. Ha sokszor fogyassza a meg nem emészthető ételfajtákat, a fentebb olvasható szervekben működési zavart okoz, mely elkerülhetetlenül hízáshoz vezet.


Élelmi anyagokra adott emésztési reakciómérés:

SALVIA mérőműszerrel vizsgáljuk az élelmi anyagokra adott emésztési választ, melyből biztonsággal megtudható, hogy, melyek azok az ételféleségek melyek az elhízást vagy tüneteket okozzák, és melyek azok, melyeket nyugodtan fogyaszthatja. A „tiltólistás ételeket” helyettesítjük az ÖN genetikájának megfelelő ételfajtákkal. A tesztelés fájdalommentes, a bőrfelület sértése nélküli NON INVAZÍV módszerrel történik, a vegetatív funkciók válaszreakcióján keresztül. (nagyban hasonlatos a kineziológia tesztelésnél adott izomválasz reakcióhoz, csak itt az idegrendszer adja a választ.)

Ára: 8.000 Ft


Táplálkozás fontossága:

Mivel nincs olyan eljárás, ami önmagában mindenhonnan egyszerre fogyasztana, csak és kizárólag az étkezés módosításával lehet IGAZI és MÉLYREHATÓ eredményt elérni. Azonban a módszerünk lényege, hogy tápláló, és genetikának megfelelő étellel, ízletes és édességkívánalmat is kielégítő jutalmazással tesszük változatossá a napi étkezést. A TITOK a kreatív konyhaművészetben és az ételek elkészítésének technikájában rejlik. Egyszerű, és megfizethető alapanyagokból kell minőségi ételt készíteni. A jutalom sem marad el, mert a szervezet átáll a megtisztulásra, az alapanyagcserében részt vevő szervek aktívabban dolgoznak. Megszűnik a jojó effektus, a falánkság, és az evés utáni álmosság. Az Ön alakja hétről hétre pozitív változásnak indul, már az első hónapban 1-2 konkrét ruhaméret csökkenéssel számolhat.

Életmód tanácsadás 4.500 Ft/óra

Ha gyorsítani szeretné a fogyást:

Elengedhetetlen, hogy a belső viszcerális zsír eltűnjön a szervek körül. A szervezet elsősorban zsigeri zsírból nyer energiát, így amíg onnan dolgozik, addig nem nagyon nyúl a külső zsírpárnákhoz. Ezt a folyamatot fokozni lehet zsíranyagcsere szabályozó és gyulladást csökkentő étrenddel.

NEM ZSÍRÉGETŐ CSODAKASZULÁKKAL!
Ajurvédikus alkati tanácsadásban és genetikájának megfelelő táplálkozási javaslatokkal segítjük a vágyott súlyának elérését.